Γι’αυτά πολεμήσατε στρατηγέ Μακρυγιάννη;

στις

Με τη διακριτική υποστήριξη του Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς Κορινθίας “Άγγελος Σικελιανός” πραγματοποιείται, το Σάββατο 1η Αυγούστου 2020, μία ακόμα εκδήλωση στον πανέμορφο Πύργο Κιαμήλ Μπέη στη Συκιά Κορινθίας: η παρουσίαση του βιβλίου της Δρ. Δήμητρας Καμαρινού «Καρέ Ιστορίας 1821-1923» και το θεατρικό δρώμενο «Η δέκατη έβδομη κασέλα» με τη θεατρική ομάδα «Πειραματιστές».

Λίγα λόγια για το βιβλίο από τη συγγραφέα
Τόποι Ελεύθεροι και Εν Ειρήνη
Το παρελθόν είναι παρόν στις σχέσεις με τους γείτονές μας. Όσο οι διεκδικήσεις των γειτόνων μας θα γιγαντώνονται, τόσο χρειάζεται να φροντίσουμε τα θεμέλια που έκτισαν οι πρόγονοί μας, πρώτα απ’ όλα γνωρίζοντάς τα. Στη σημερινή πολιτική ζωή είναι έκδηλη η συνέχεια και πολλές οι ομοιότητες και οι επαναλήψεις. Πολύτιμες γνώσεις, αν μπορούσαμε να πάρουμε μαθήματα, τόσο για την πολιτική, όσο και για την προσωπική μας ζωή. Είναι φορές που χρειάζεται να πατήσουμε στους προγόνους, για να ψηλώσουμε. Χρειαζόμαστε ρίζες, για να στεριώσουμε. Και τις έχουμε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προσκλήσεις που μπορείτε να προμηθευτείτε στα παραδοσιακά μπακάλικα της Συκιάς, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία στο Ξυλόκαστρο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://iliaskatsoulis.gr/events/kamarinoy-parousiasi/
Πληροφορίες: 6978352293